torsdag den 7. marts 2013

Musikteori på nettet


På hjemmesiden med navnet musictheory.net får man lige præcis det som titlen antyder – nemlig en masse lektioner i nodeforståelse og skalaer krydret med en række øvelser i at genkende skalaer, finde noderne på klaveret eller lytte sig til skalaer.

Bagmanden Ricci Adams, der har fremstillet siden i flash, har gjort det under en Creative Commons licens der gør det lovligt at benytte hans materialer også ved download.

Siden er oversat til svensk og Ricci Adams efterlyser folk der vil oversætte den til andre sprog, så hvis du er både musikkyndig og lidt tid til overs til en god sag så send ham en mail.
















Undervisningsbrug: Øvelserne og gennemgangen af musikteori kan både gennemgås i individuelt, i grupper eller som fælles klasseaktiviteter og giver gode muligheder for at lade nogle elever komme lidt længere med nodeforståelsen. Da elementerne er lavet i flash kan man også downloade dem og bruge dem på en interaktiv tavle der understøtter flash – som det for eksempel er tilfældet med Smart Board.

Link: www.musictheory.net



Ingen kommentarer:

Send en kommentar