fredag den 8. marts 2013

Lækre undervisningsklip til redskabsgym og Parkour

Selvom de fleste af os laver en perfekt håndstand-rulle, er det nu alligevel meget rart at få en anden til at vise den, så man kan forklare hvad det er der foregår. De kan være vanskeligt når man står med benene i vejret.

Vi har købt adgang til en glimrende bog med dertilhørende små video sekvenser, hvor diverse øvelser udføres perfekt og roligt.



Her følger en lille introduktion til hvordan du kommer ind til klippene, der nu (snart?) kan vises, da der kommer access point op nede i vores hal (kræver internetforbindelse!).

Det rigtig gode ved klippene er ikke bare hvordan det færdige "produkt" skal være, men der er mange progressionsøvelser, som af og til kan være svære at huske.

Gå ind på https://konto.systime.dk/

I brugernavn skriver du "ed@sag.dk" og password er "anneiben". Herefter trykker du på "Redskabsgymnastik", som er bogen vi har købt.

Under kapitel "7. Teknisk-æstetisk færdigheder" kan du nu i venstre side vælge mellem de mange redskabsgymnastik øvelser vi normalt laver i idræt. Normalt vil det færdige produkt være det første klip der dukker op, men hvis du scroll'er ned, kan du finde gode progressionsøvelser.

Under kapitel "9. Parkour" er der på tilsvarende måde et katalog af rigtig gode og meget brugbare øvelser til Parkour. Det kan på det varmeste anbefales!

Nedenstående er en lille film om hvordan du kommer ind, og så kigger vi nærmere på håndstand-rulle:



Ingen kommentarer:

Send en kommentar